Vse o poročnih vabilih

Tinashe poročna vabila in ostale tiskovine lahko izbirate v treh stilsko različnih stilih  – romantični, moderni in trendi. V Tinashe kolekciji je zbranih več kot 60 designov vabil, tako ima vsak par možnost, da izbere design, ki se prilega njihovi podobi poroke. Možne so prilagoditve barv ter modelov obstoječih Tinashe designov, lahko pa se odločite za oblikovanje po naročilu in osebno svetovanje v studiu (po predhodnem naročilu).

Tiskovine lahko naročite tudi preko e-maila in jih, po prejetem plačilu, prejmete po pošti. Po želji se lahko dogovorimo za osebni prevzem v studiu. Pred končnim naročilom vam po želji nudim tudi poskusni tisk osnutkov, ki jih prejmete po pošti. Poleg poročnih vabil priporočam, da posebno pozornost posvetite tudi poročnemu omizju. Naj omenim plakat sedežnega reda, meni karte, številke miz, stilske čokoladice z imeni gostov. Poleg tega se lahko odločite tudi za naprsne priponke, škatlice za pecivo, tulce za riž, vinske etikete, nalepke za avtomobile, avtomobilske tablice, skratka vse kar je papirnatega lahko nosi podpis Tinashe.

POGOSTA VPRAŠANJA O POROČNIH VABILIH

V: KDAJ JE PRIMEREN ČAS ZA POŠILJANJE POROČNIH VABIL?

O: Običajno se poročna vabila pošiljajo dva meseca pred poroko. V tujini je navada pošiljanja tudi pol leta prej, kar je priporočljivo upoštevati v primeru, da nekateri vaši gosti živijo izven Slovenije. Če se bo vaša poroka odvila v času poletnih dopustov, je priporočljivo, da se vabila pošljejo čim prej (npr. 6 mesecev prej). Parom priporočam kartice “Save the date” oz. “Rezervirajte si dan”, ki jih gostom pošljete takoj po potrditvi datuma. Mesec dni pred poroko pa pošljete tudi uradno vabilo.

V: KOLIKO ČASA TRAJA OBLIKOVANJE IN IZDELAVA POROČNIH VABIL TINASHE?

O: Čas oblikovanja in izdelave se navezuje na vaše želje. V primeru, da se odločite za obstoječ Tinashe design, pri katerem se npr. prilagodi le barvna kombinacija, je okviren čas izdelave 3-4 delovne dni od pisne potrditve poslanega pdf osnutka, ki ga prejmete na e-naslov. Nudim tudi ekspres izdelavo (obstoječega designa), ki ga lahko prejmete naslednji delovni dan od potrditve.

V: KAKO SE PAR NAROČI ZA OBISK V STUDIU TINASHE?

O: Za osebno svetovanje se lahko naročite preko e-naslova info@tinashe.si ali 031 850 200.

V: KATERE INFORMACIJE O POROKI MORA PAR IMETI PRED OBISKOM V STUDIU?

O: Poleg podatkov o poroki je priporočljivo, da ima par v mislih izoblikovano podobo poroke, ki je povezana z izborom poročne lokacije – naj si gre za grajsko elegantno, bolj moderno ali sproščeno, piknik poroko. Predhodni obisk Tinashe spletne galerije tudi nedvomno skrajša sam proces izbire.

V: KATERE INFORMACIJE VSEBUJE POROČNO VABILO?

O: Poročno vabilo mora vsebovati glavne informacije o sami poroki: imena mladoporočencev (s priimki ali brez), datum poroke, lokacije in termine poročnih obredov (civilnega in cerkvenega) ter poročnega slavja, podatke za potrditev udeležbe – datum potrditve ter kontakt (telefon ali e-mail).

V: KAKO POTEKA SAM PROCES NAROČILA?

O: Poročno vabilo si lahko izberete v spletni galeriji. Na e-naslov mi nato pošljete izbran model (imena na vabilu oz. item code iz spletne galerije), vaše končno besedilo in seznam gostov z naslovi ali brez (v primeru, da bi na kuvertah želeli imeti nalepke z naslovniki). Pred končnim tiskom vam oblikovan design v pdf obliki pošljem v predogled in pisno potrditev za tisk. Po želji lahko naročite tudi poskusni print. Končana vabila vam pošljem po pošti, lahko pa se dogovorimo tudi za osebni prevzem v studiu. V primeru, de bi želeli poročno vabilo in ostale tiskovine izbrati v živo, vas prijazno vabim, da se naročite za sestanek.

V: V ČEM SE TINASHE TISKOVINE RAZLIKUJEJO OD OSTALIH?

O: Pri znamki Tinashe že od samega začetka prisegam na strokovnost, vrhunske materiale, kakovosten tisk ter osebni pristop do vseh mojih naročnikov. Ob lansiranju znamke Tinashe sem bila skoraj edina, ki se je tega lotila strogo profesionalno. V desetih letih delovanja sem uspela oblikovati poročne tiskovine že za več kot 500 parov, med katerimi so tudi številni znani Slovenci.

2018 © Design by Tinashe. Code by Lampret.net